Διαγωνισμοί 

Προκήρυξη Διαγωνισμού Αναζητήσεις / Ανθολογία διηγήματος

Οι Βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις προκηρύσσουν διαγωνισμό διηγήματος με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Αντώνη Σαμαράκη, ανακηρύσσοντας το 2020 ως «έτος Αντώνη Σαμαράκη».

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους συγγραφείς να στείλουν ένα διήγημα έκτασης 1000 - 2500 λέξεις με θέμα: Το συναπάντημα. Αφού αξιολογηθούν όλα τα έργα από την κριτική μας επιτροπή θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τα αποτελέσματα.

 

Απώτερος σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου συγγραφικού πολιτισμού μας, καθώς επίσης και να δώσει την ευκαιρία σε νέους και παλιούς συγγραφείς να δουν το έργο τους εκτυπωμένο στο πλαίσιο μιας άρτιας και προσεγμένης έκδοσης βιβλίου.

Τα διηγήματα που θα επιλεχθούν, θα συμμετάσχουν στη συλλεκτική έκδοση του βιβλίου: "Συναπαντήματα πνοής" η οποία θα εκδοθεί τον Μάη του 2020.

Μπορείτε να προωθήσετε τα διηγήματά σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: anazitiseis@gmail.com μαζί με το βιογραφικό και τα πλήρη στοιχεία σας ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί μας.

Τρεις από τους συμμετέχοντες θα βραβευθούν στην παρουσίαση της Διηγηματικής Ανθολογίας.

1ο Βραβείο - τριετές συμβόλαιο με τις Βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις.
2ο Βραβείο - Έπαινος
3ο Βραβείο - Έπαινος

Δεκτές θα γίνονται οι συμμετοχές των υποψηφίων συγγραφέων μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2020.